follow my story, or leave it all behind.

åh nostalgi!

Kategori: Allmänt

Green Day "21 guns" var en av de första låtarna som jag någonsin hörde av Green Day. Kommer ihåg hur flitigt den spelades här hemma hos oss och hur alla dunkade takten med fötterna i golvet. Åh, nostalgi ...
Visst är sådana där mysiga minnen helt okej när man mår piss? Och så ramlar det in sötsöta kommentarer?
Vet ni vad jag är sugen på nu?
 
FRÅGESTUND. - FRÅGA VAD FAN DU VILL MELLAN 24/11 KL. 02:30 TILL 29/11 KL. 14:00, SÅ KOMMER ETT SVAR DEN 30/11 RUNT KL. 23.00. -
 
puss på er. ;*

Kommer inte sakna skolan ett piss.

Kategori: Allmänt

Ska tillbaks till skolan den 17 december, en torsdag tror jag att det är.. mysigt med ledighet? KNAPPAST. Inte just nu. Är liksom HELT JÄVLA ISOLERAD, HELT ÖVERVAKAD 24/7 OCH DET ÄR SÅ FKIN STÖRANDE.
Får inte ens röra mig i mitt eget hem, det är helt jävla sjukt, okej? Är så fkin arg. på allt, just nu.
 

Kom precis hem

Kategori: Allmänt

från sjukhuset.
Blev hittad omkring 06.00 i förrgår. AKUT in till sjukhus, magpump, prover, tester, magpump, mer tester och ännu mer magpump. Sedan in på operation på grund av en uppskuren arm och sedan kort in på psykavd. och sedan blev jag utskriven runt 23.30 igår.
Känner mig helt nere. Min familj är ständigt runt mig, men nu har de somnat igen. Skärde mig lite i bilen, och springer runt med stort, stort bandage på armen från operationen. Alla mina piller (bortsett från ångestdämpande som mamma har under bevakning dygnet runt, året om numera) är borta, alla kött/-köksknivar - borta, alla rakhyvlar/rakblad - borta, alla örhängen, saxar, nålar, kanyler, klorin, övriga mediciner och gifter, ALLT är borta, allt jag kan använda till min så kallade "dödshjälp". INGENTING finns kvar längre. INGENTING. Absolut ingenting. Mina örhängen (brukade använda ''piggen'' längst ut att skära mig med), TILL OCH MED MINA HEMNYCKLAR är borta. Och skåpnycklarna med. Kommer inte få gå till skolan fram till den 17/12 och då är det liksom bara 3 dagar kvar innan det är jullov. Under denna tid kommer jag gå till kyrkmöten, konfirmationsmöten med konfirmationsgruppen, ungdomsgrupper, Prima Ungdomspsykiatri och åka in till sjukhus för att lämna prover och kolla armarna.
Ska inte in på behandlingshem - än. Mina föräldrar envisas med att hålla mig hemma och so far, so good, dock så är jag så JÄVLA ARG.
På allt. På mamma och pappa. På mina syskon. ALLA.
Besticken som vi äter med är gömda i ett låst förråd som ligger vägg i vägg med mitt rum och den nyckeln är i ett utomhusförråd på våran baksida som till och med är ÖVERVAKAD MED ALARM. Så, jag kommer inte in någonstans. Får inte ens låsa mitt rum, toaletten eller nån annanstans. För bara nån timma sedan, när jag duschade, så satt min äldre syster med mig och läste tidningen medan jag duschade. FICK INTE DUSCHA ENSAM!
Personligen fattar jag inte varför i hela världen man gör nått sånt här mot sitt barn. Har mobil och dator kvar, men hemtelefonen (vi har en som inte funkar, så vi använder en sån där gammal från början av 2000 eller något, som man kan lämna telefonsvar på) är s.k "tapped", alltså de har band där så man kan spela in varje samtal. De vill tydligen försäkra sig om vad jag gör med hemtelefonen. De har gjort så min dator stängs av efter x minuter, och just därför är detta inlägg tidsinställt. Vet liksom inte när den kan knäppas av. Det kan vara 15 minuter, 45 minuter eller 110 minuter - jagvetinte.
 
VAD TYCKER NI OM DETTA? Överdrivet (som jag tycker) eller bara bra?

Mitt sista inlägg

Kategori: Allmänt

Rubriken säger det mesta, så ja ... detta blir nog mitt sista inlägg, och när du sitter och läser detta så kanske min mamma har hittat min kropp. En ganska sjuk syn. Tänk er själva, att se er dotter ligga helt blek i sängen med en kniv bredvid sig och kvarglömda piller i sin hand. Tänk er att hon är borta, likblek, livlös. Det är inte längre hon som ligger där. Det är bara ett skal ... Hon är på en evighetslång resa, och hon har det bra där hon nu är.
Den "dottern" är jag.
Tycker inte synd om mina föräldrar då de förlorat mig, tycker de ska vara glada och fira. Jag var ju egentligen bara en börda. Mina vänner borde inte heller fälla tårar för mig. De får fortsätta leva livet, skaffa pojkvänner, gifta sig, få barn och glädja sig allt livet har att erbjuda.
Det är det minsta jag kan ge dem.
Jag är lycklig där jag är. Jag var inte lycklig på denna jord, i detta liv. För vem vill egentligen leva i en liv där mobbning, misshandel, dödsskjutningar, djurplågeri, naturkatastrofer, tyfoner, mördare, terrorister och bristande bitar i pusslet av lycka, är en del av vardagen?
Inte jag i alla fall.
Jag är lycklig där jag är. Jag har ingen smärta längre, jag är smärtfri. Jag kanske må vara "feg" och en "ynkrygg" då jag tog den "lätta vägen ut", men vet ni hur jävla svårt det är att hålla fast i detta livet? Labyrinten till lycka är ju helt jävla omöjlig att knäcka.
Visst är världen helt galen därute, men jag tror mer att det är vi människor som är bakom allt. Det är mer eller mindre konstaterat.
Så nej, jag vill inte leva i en sådan här värld.
Grattis alla ni som har varit elaka mot mig, nu har ni vunnit den här striden! Är ni lyckliga? Ska jag komma och sätta ett pris på erat huvud och säga "Åh, så duktiga ni har varit nu!" eller ska jag bara skita i er?
Hoppas ni lever, allesammans, och är starka.
Jag var stark för länge.

Skärde mig för djupt.

Kategori: Allmänt

.. ja.

Har inte ätit normalt på två dagar.

Kategori: Allmänt

Jag ska överdosera på fredag. Pallar inte med livet längre. Har varit såhär deprimerad i år. Orkar fan inte mer.
Ska gå och skära mig, och plåga mig själv med doften av middag i huset. Ska inte äta.
Får inte äta.
 
Mobbarna, ni vinner på fredag. Jag kapitulerar.
 
Måns, Mathias, är ni glada nu? Ni har fått mig att må så jävla piss, men ni ska få erat pris. Ni ska få se att jag är borta på fredag.
Måns, skratta på min grav, jag fucking bryr mig inte. Mathias, sparka omkull min gravsten, jag bryr mig inte om det heller, för det är ungefär det ni har gjort i dessa sju år. Ni har grävt en grav åt mig, ni har satt upp ett kors där det står "För den äckligaste människan" och nu ska jag ta steget i graven. Tack så jävla mycket, här är erat pris där det står "Bästa mobbarna".
 
Jag fucking hatar er. Båda två. Hoppas ni vet det nu, även om Mathias har bytt skola för kanske sex år sedan. Men vem bryr sig?
Minnena av orden, slagen, allt, gnager i mitt bakhuvud. Jag bara gråter, skär mig och har mina piller.
FATTAR NI HUR JÄVLA SKIT JAG MÅR!?
JA, JAG LÄMNADE UT ERA NAMN. KAN FUCKING LÄMNA UT ERA EFTERNAMN OCKSÅ!!
NI FÖRTJÄNAR DET, ERA JÄVLA IDIOTER!!!!
 
Tack för att jag fick skriva av mig. Rakbladet väntar. Puss på er, älskade läsare...
 

JAG LEVER FAKTIST.

Kategori: Allmänt

 
och jag är 3 dagars fri från rakbladet! Grymt stolt är jag. I’m in progress.
har värsta suget att vara uppe inatt och skära sönder mig själv. har lovat kuratorn att inte skära mig mer, men det är så sjukt svårt att motstå någonting som man har hållt på med i snart två år. Vill bara dö just nu. allt triggar mig till att sträcka mig till garderoben, ta ner min lilla portmonnä och plocka fram rakbladet. Tog seriöst sönder min brors rakhyvel.. skäms smått. Men det var värt det, DÅ i alla fall.

I don't want to run, I don't want to hide

Kategori: Allmänt

just cut me all open and leave me bleeding.

Ska stilla begäret nu

Kategori: Allmänt

Har varit fri från rakbladet lördag-måndag, men igår kväll vid den här tiden så bröt jag totalt ner. Snodde min brors rakhyvel och förstörde den totalt för att få ett rakblad då mitt mini var borta.
Ska stilla begäret. Igen.
Är en misslyckad, hopplös, idiotisk attentionwhore som alla sprider rykten om på skolan nu och imorgon fortsätter helvetet där..

Don't give up, darlin', stay strong

Kategori: Allmänt

Ni vet vissa dagar när allt är piss och du vill bara låsa in dig på rummet och typ dö? I know that feeling.
Det viktigaste jag har lärt mig -- och fortfarande lär mig, då man lär sig något varje dag -- är nog att stå kvar på marken med båda fötterna på jorden och vara stark, och att aldrig ge upp.
Ger du upp, vinner de som trackar dig. Vinner du, ger du igen.
Jag ska vinna över de som har kastat hästskit i mitt ansikte i 9 år. Jag ska visa dem. Om någon frågar mig vad jag ska göra som vuxen så svarar jag att jag helt enkelt ska jobba emot mobbning och annat piss här i världen som inte bör finnas, så som fattigdom och svält.
Och cancer. Såg på "My sister's keeper" igår, och grät nästan ögonen ur mig. Jag skulle donerat ifall det gällde liv eller död. Jag menar, varför kan man inte donera när man vet att man faktiskt lever? Den där 5-åriga pojken med leukemi kanske har två veckor kvar på sig, och du kanske är 47 och har levt ditt liv till hälften.
Om jag skulle vara 47 eller egentligen spelar det ingen roll, så skulle jag gett något så någon annan skulle fått chansen till livet.
 
Varför behålla när du kan ge?
 
STAY STRONG.
 
"Once you start giving for others, you'll slowly see what life is about."

still alive.

Kategori: Allmänt

ångrade mig idag, trots bråk i familjen så gjorde jag inget mot mig själv, jag rörde inte ens burken med pillren i. ganska stolt.
är mindre stolt över att jag har värsta skärsuget just nu. vill stilla det begäret, men då sviker jag mig själv.

Hej.

Kategori: Mitt liv

ville bara säga att jag lever. typ. (: *winkietwinkie*

delar av min story.

Kategori: Allmänt

Hej. Nu är det så att jag hade full rulle igår, så därför kom inte storyn då den skulle kommit ut.
Men nu kör vi! Om du är känslig, sluta då läsa HÄR. Detta kommer bli blodigt och totalt ocensurerat.
 
Allting började på dagis. Dagiset låg, och fortfarande ligger, på en liten väg precis bredvid vårt minimala "centrum" här i förorten, och idag går min systerdotter där.
De flesta av de som går i min klass har känt varandra sedan dagisåldern, och de flesta gick på dagiset vid centrum.
Men jag hade dock ingen vän från dagisåldern, och jag har fortfarande inte då den tiden är historia.
Jag började på dagis 2002, samma år som jag började dansa balett, och jag gick där fram tills 2004.
Jag har alltid varit något åt en ensamvarg, och skaffade inte vänner på dagis. Jag försökte inte ens, antar jag.
Idag har jag dock lätt att skaffa vänner, men jag är inte ute och jagar vänner just precis.
I vilket fall som helst så ignorerade de andra barnen mig, eller så visste de inte hur de skulle ta kontakt med mig.
Varje dag, såfort mamma lämnade mig (vilket jag inte alls ville) så började helvetet. Jag var ensam, utfryst. Lärarna trodde att jag gillade att sitta ensam, så de stängde in mig i "kuddrummet" i flera timmar. Jag var ensam i två år, visste inte vad jag skulle ta mig till och utvecklades till en inåtvänd, "känslokall" och blyg individ, vilket sitter kvar än idag.
 
 
I augusti 2005 började jag äntligen skolan. Min storebror berättade om "knävecksstolparna", klätterställningen, gungorna, fritids och sandlådan.
Jag trodde att det skulle bli en lika underbar, rolig och spännande upplevelse som min bror hade berättat, men icke.
Redan från dag ett så mobbades jag. De på skolan hade, och fortfarande har (vilket jag är emot), ett så kallat "faddersystem" där varje elev fick tre faddrar som var ett år äldre än dem.
Låt oss kalla mina för M, I och Y. M och Y var killar och I var en tjej. M och I går fortfarande i min skola, och Y bytte skola i fjärde klass.
Jag har blivit verbalt och fysiskt mobbad i snart 9 år. Sedan 2009 har jag även blivit nätmobbad, och blivit misshandlad på grund av att jag sa åt en av nätmobbarna. Jag visste ärligt talat inte om att de visste om vart jag bodde, och jag är än idag rädd då de dödshotade mig.
Robin, Peder, Levis och Khal, hoppas ni blir gripna en vacker dag. Jag har stått ut med er i fyra år, era jävlar.
I grundskolan fnittrades det naturligtvis om killar, killar, killar från tjejernas front. Men jag var inte en sådan tjej. Jag ville inte prata om killar, och då jag ansågs vara "konstig" på grund av detta så blev jag genast utfryst och misshandlad av en av mina närmaste vänner. Den fysiska mobbningen började igen, och den slutade äntligen i mitten av sjätte klass. Det resterande halvåret av sjätte klass gick helt okej med fyra nya kompisar, och i sjunde klass slutade två av dem och bytte skola. Det var alltför kaotiskt, och jag håller med dem.
Tillbaka till 2005 då.
M och Y drog mig ofta till skolans baksida, där det fanns en fotbollsplan, och de slog mig som om de vore galna. De vrålade elaka ord, som har satt sina spår, och slog mig tills jag låg ner och då började de sparka mig i magen och i huvudet.
Fick alltid komma med förklaringar till familjen, så som: "Jag ramlade på idrotten idag..." eller "Jag var klumpig och ramlade in i väggen idag igen", vilket jag inte tror att de gick på men idiotiska svennar som vi är så är vi så jädra rädda för att bli inblandade, så de sa inget mer än "Är allt bra nu då?". Klart att allting var bra, just då. Jag var ju inte i skolan.
 
Jag började skära mig den 5 februari 2012. Jag var helt förtvivlad. Jag ville verkligen dö..
Att känna hur kniven skar in i huden var en av de bästa känslor jag har haft. Jag förtjänar smärtan.
 
Och såhär har det fortsatt sedan 2005.
 
Och mår jag bra idag? NEJ, DET GÖR JAG INTE.

I mina öron just nu:

Kategori: Allmänt

Blink-182 "all the small things" gör mig så lycklig, den är fin <3

TACK SÖTNOSAR!

Kategori: Allmänt

*pumpar ut kärlek genom bloggen* GUD SÅ JAG ÄLSKAR ER, TACKTACKTACK <3 15 sidvisningar, gud, så fjantigt att jag blir såhär uppspelt, men om vi når 30 sidvisningar (helst per dag?) innan nyår så kommer jag nog lägga upp en selfie. Känner att jag kan slappna av nu med er, och så, och det är hur skönt som helst. Kan liksom skriva allt till er, och ni dömer mig inte ens. förhoppningsvis.
 
*pump pump pump pump pump pump pump*

en höstdikt - på engelska

Kategori: Allmänt

JA, jag vet att jag suger på att skriva dikter, men that's life darling.
Oftast, som min kurator säger, är det bättre att sätta smärtan i ord istället för på sin egen kropp, so here we goes Shakespeare!
 
 
While the autumn comes
she picks up a
razor blade, and
puts it against
her skin, and
she's slowly
killing herself
He's watching
her, growing
more and more
distant for every day
and when she
threats to kill
herself, he says
"Cut me. Cut me as
I was your arm."
and then she knew
that time,
love,
and the world
won't just stop just
because she takes her
life. The world
keeps on going,
and the autumn is here,
Close to her end
Watch her fall, dear autumn
and watch her being
buried in the fallen snow
The snow is falling down
the sky, just as she did
before the autumn came and took
her away from the
seasons, the years,
and the life of her loved
ones.
 
 
DETTA ÄR NOG DEN SÄMSTA DIKTEN JAG HAR SKRIVIT. >____< gud help me. kill me slowly liksom.

HUR DÅLIGT FÅR MAN MÅ?

Kategori: Allmänt

Jag känner mig tom. Helt tom.
Helt jävla tom. Vad ska jag känna? Ilska? Upprymdhet? Ängslan? Rädsla? Glädje?
Berätta det för mig. Jag är helt fucking tom just nu.
Känner hur ångesten gnaver i bakhuvudet på mig. Den vill komma fram.
Händerna vill fatta tag om min skåpnyckel och rispa sönder armarna och se mig blöda.
En del av mig håller med; en del av mig säger att jag inte ska göra det.
Ängeln eller Djävulen?
Jag vet inte ens längre. Jag är helt fucking tom.
Som mamma sa, så är jag känslokall. Känner inte ens känslor jämte mig själv. Vilket ego jag är, sitter och klagar på mig själv helt allmänt. Ja, min mamma har nog rätt, jag är nog en självcentrerad idiotisk tonåring som inte gör mer än att käka chips, skära mig själv och glo på datorskärmen. Jag bör nog ta livet av mig, så som mobbarna önskade. Vet ni vad, mobbarna? Imorgon så får ni er önskan uppfylld. Jag lovar, imorgon händer det.
Jag svär vid mitt liv att jag kommer dö imorgon. Ska fucking skjuta mig själv, pappa har en pistol i förrådet som ligger vägg i vägg med mitt rum. Nej, ska inte skjuta mig själv, det är alldeles för dramatiskt.
Det kanske blir överdos som jag försökt med förut.. Det går nog lättare, och man försvinner ju bara inom några minuter.
 
 
 
Kill me slowly.

Sweet dreams, my dark angel

Kategori: Allmänt

 
"Känns som om jag nu är förlorad i en mörk, obehaglig kraft som inte kommer släppa taget om mig. Inte ens Gud kan hjälpa mig nu. Jag är alldeles ensam i detta mörker, och för att få ut demonerna ur mitt huvud på måste jag döda mig själv först."
Hittade den här "note to myself"-lappen i mitt gamla skrivblock, och blev förundrad över hur dåligt jag faktiskt mådde när jag var yngre. Läskigt nog, så känner jag igen mig. alldeles för mycket.
 
 
I still remember
the emptiness left on your face
You took the pictures
but you left the frames
all we have written
is not even English
Something I had to do,
I cut you deeper though
 

Yeah ...

Kategori: Allmänt

 
so why am i supposed to breathe?
losing you is choking me

No, I'm not okay.

Kategori: Allmänt

 
 

hej.

Kategori: Allmänt

hej sötnosar.
skadade mig själv riktigt, riktigt, riktigt illa igår. slog mig själv blå och gul typ, sedan tog jag min skåpnyckel och rispade tills jag var helt borta i armen och sedan drog jag med en kniv över hela armen. hela min arm är bortdomnad.

Storyn släpps förmodligen

Kategori: Allmänt

imorgon klockan 23:30. Vart lite fel, så måste göra om några saker. 
 
men nu ska jag ta bort den psykiska smärtan ett tag, sen sova .. Godnatt älsklingar!

Lite frågor & svar. ~ '

Kategori: Allmänt

Hej, ni. Nu är det så att jag har fått fyra frågor, som jag gärna vill svara på. Det är lite personligt kanske, men vill de ha svar så är det ju bara så...
Nu kör vi första frågan.
 
1. Hej fireballfighter, nu är det så att jag undrar vad du tycker om storbloggare? Tycker du också att typ kissie är störande eller ngt?
 
svar: Haha, hej du, neee, tycker inte att storbloggerskor/-bloggare är grymt störande eller dylikt. Jag tycker att Kissie kör sitt eget, och det är coolt. Hennes utseende är inte mina affärer, hennes liv låter jag vara. c: såg upp till henne när jag var 9-10 för hon var ''häftig''.
 
2. Hej.. detta kanske är en svår fråga, men har du försökt tagit ditt liv, när, vart och hur? Ville bara tillägga att du är GRYMT stark, du är min förebild! <3 kram.
 
svar: Hej du. Först och främst vill jag tacka dig för det söta lilla tillägget <3 sötnos du är, du är min förebild. Tack, tusen tack. :)
Men nu till frågan. Och du ska få ett svar. JA, jag har försökt ta självmord. Jag överdoserade 2ggr mer än jag skulle, och har försökt två gånger med detta. En gång skar jag mig så djupt så jag ville förblöda, det var mitt syfte med det hela. Och nej, jag gjorde det inte för att bli en attentionwhore, jag gjorde det för att stoppa den psykiska smärtan.
Jag försökte första gången 7 november 2009, vilket blir för fyra år sen just idag, och jag var då 10 år gammal. Sedan försökte jag i januari 2010, och sedan den 6 juni förra året genom att skära mig. Har fortfarande ett stort, lila, äckligt ärr på armen där jag gjorde det..
Var hemma alla gånger jag gjort det, förutom i januari 2010 då jag la mig i en snödriva i skogen (vårat hus ligger framför en ganska liten skog) och svalde pillrena. Ville bara somna in, helst snabbt, och dö smärtfritt.
För alla er haters, som tycker att alla som gör såna här saker är "idioter", så vill jag bara säga att NI får dem att göra det, inte dem själva. Vi dör egentligen inte av självmord, vi dör egentligen av sorg.
 
Kram på dig vännen & återigen tack. Glöm inte, DU är min förebild. pusspuss.
 
3. Hej,har du haft ett seriöst förhållande?Asså nångång nånsin.
 
svar: Hej vännen :) Alltså, 100% ärligt så INTE ALLS. Eller jo... har haft 2. Är för tillfället ihop med en kille som jag älskar, låt oss kalla honom för mr T, och han är min hjärtegullgull. Dock så träffas vi inte så ofta då han bor på andra sidan Stockholm och jag bor 5 mil UTANFÖR Stockholm. *suck* Älskade mr T, snälla, komsi komsi, I miss you! ;*
 
4. Hej...hur långt har du & mr T kommit i erat förhållande? du vet... ;) kram. / från nån du känner jaoooo.
 
svar: Haha hej, jagtrorjagvetvemduär. Alltså, vi har inte kommit SÅ långt. Vi blev ihop 27 oktober, så nae, vi har inte kommit så långt c: + så vill jag inte gå in på så mycket detaljer, dude. vi hörs på skolan, jao...
 
 
Tack för frågorna, bebos. ÖPPNAR NU MIN NYA FRÅGESTUND. ÖS IN MED FRÅGOR.
(dock frågades dessa ovanstående frågor via min mail av närstående personer som jag förmodligen känner irl...)
 

jag är grymt nere nu.

Kategori: Allmänt

yeah. har tappat bort mitt rakblad, min ända bästa vän också. fan vad bra då! ;-;

Min "story" släpps här, på bloggen, kl. 23:30

Kategori: Allmänt

Min story släpps IKVÄLL. Missa inte, är ni snälla.

#triggering

Kategori: Allmänt

 
 ...godnatt då.

Är sjukt trött på livet

Kategori: Allmänt

och är grymt sugen på att ta fram det lilla rakbladet.

tog inte med mig den till skolan idag. Ångrade mig jävligt mycket. Två, mycket korta ångestattacker kom och sa goddag.
Och nu, så blir det eventuellt BUP i januari om kuratorn inte hjälper. Men gick på första mötet igår, så vi får väl se. en kvart precis sen jag skärde mig nyss.
blöder knappt, men det är ändå ’hemma’ liksom. 
Har 2 lila ärr, ser fucking disgusting ut. Jävla äckel jag är.
min familj tycker säkert jag är fucking idiotisk, de skäms säkert över mig fast de inte säger sånt. ”vad gör er dotter då?” ... ”jo, hon... hon går hos kurator och går snart på ångestdämpande.” Kul story att berätta liksom. Stackars min familj, att de måste leva med ett freaking monster.

Är detta en ätstörning?

Kategori: Allmänt

Har kollat runt lite på nätet om ätstörningar. Och nej, jag är inte en lättpåverkad människa så jag går och säger osanna saker. ;_;
 
så i alla fall.. nu undrar jag om detta är en slags ätstörning; är extremt rädd för att gå upp i vikt, vill bara gå ner och bli SKINNY och får världens ångest när jag ser mig i spegeln och kliver upp på en våg. Om jag skulle få bestämma så skulle jag inte vilja äta alls.. tänk vart den där maten går genom din kropp, vart den sätter sig.. Supp, direkt på fettet.
 
fyfan, jag blir ju rädd!

Ångesten - i ord.

Kategori: Allmänt

På torsdag ska jag publicera min story, 100% ärligt. Det kan bli riktigt blodigt och känsligt, men jag klarar det nog. Blir det svårt, så säger jag till och skippar det.
Men det löser sig - då.
Anyway, nu så ska jag försöka förklara just hur mina ångestattacker känns, när de väl kommer.
 
 
 
---
 
Ångesten kommer när du minst anar det. När du är i skolan, på jobbet, på väg hem eller när du redan gråter och känner dig totalt pissig.
Idag skedde min ångest offentligt. Alltså, jag fick den i skolan.
Vi har detta vi kallar för "läsvecka" i skolan, där man i grupper får läsa böcker och skriva utifrån dessa och veckan avslutas med att man redovisar det man gjort, och redan på första läspasset så kände jag hur några killar ur parallellklassen, och kanske två stycken ur min klass, (vände mig inte om så kunde inte se vilka de var, men hörde deras röster och vissa var bekanta) satt och fnittrade som småflickor bakom mig. Naturligtvis så trodde jag att det var mitt fel eller att jag satt på ett visst sätt, eller så kanske det var mitt hår..? Jag hade ingen aning. Jag ignorerade det så länge jag kunde. Efter ungefär en halvtimme hade jag bara lust att vråla åt dem. "Vadfan är det för problem, era jävla apor?!" eller något dylikt. Men jag höll tyst. Och bäst var väl det.
Läsningen gick helt felfritt, och i övrigt såg allt okej ut.
Jag hade en t-shirt idag, så jag blottade mina ärr och sår för hela skolan.. Trodde att jag skulle slippa det, åtminstone för en dag, men nej.. Hade inget val imorse, och dessutom så orkade jag inte ta på mig något mer. Ville bli förkyld, någonting, vadsomhelst, ville skippa skolan även om det kändes ganska kul att komma tillbaka och in i rutiner.
Anyway, så fick jag lite oroliga blickar av klasskompisar och nära vänner som såg mina ärr. De sa ingenting, men deras blickar sa allt jag helst av allt inte ville veta och säkert lite mer än så. Men de glömde väl bort det, as usual.
Dessutom så bryr jag mig inte. De får tro vad fasen de vill, jag tänker inte ändra den jag är bara för att de glor.
 Jag menar, glo på du, jag tänker inte dra på mig en munktröja bara för att du ser så inställsamt på mig. Gå och glo på en kossas röv istället eller något mycket mer intressantare!
I alla fall (igen!) så kände jag hur ångesten började gro inom mig. Och grodde gjorde den, javisst, så mycket så jag bara fick en impuls att dra från skolan, böla och gå hem, låsa in mig på rummet och bryta upp mammas rakhyvel med en sax, så som jag hade planerat på morgonen.
Den kom sakta, sakta smygandes. Jag visste direkt vad det var, och min kropp kickade till mig i röven. Inte skära dig, inte skära dig.
Jag fann en gammal sårskorpa på armen som jag kunde underhålla mig med i kanske tjugo minuter. Min stackars armbåge fick stå ut så mycket under de där tjugo minuterna.
 
När ord inte räcker till, finns ångesten.
 
 
Följande dikter är skrivna av mig.
 
"Dödens Kram"
 
En septemberdag
Efter skolan
Hon satt, endast nio år
Och grät i sitt trygga bo
Hon ville inte leva längre
Hon tog saxen och drog
på armarna tills ränderna
fanns kvar som bevis
på hennes längtan
efter dödens kram
Hon var endast nio
Nu är hon snart femton,
och leker med elden,
med mörk musik
och rakblad
och rakhyvlar,
Ångest
Tårar
Blod
Humörsvängningar
Hit och dit,
allt har förändrats, utom
en endaste sak:
Flickan längtar fortfarande efter
dödens kram.
 
"Åh, käraste herr Ångest..."
 
 
Rakbladen tar snart slut
Nålarna är för få för att stilla min evighetslånga
smärta
Tabletterna är likaså
Musik om blod, död och självmord
dånar i mina öron
Åh, käraste herr Ångest
Kan du aldrig försvinna?
Hon skriver ett brev,
ett brev av böner
och av ett sista andetag
skriker hon sitt sista skrik på hjälp
Åh, käraste herr Ångest
Jag älskar dig så
 

HELVETESPISSRÅTTASKIT.

Kategori: Allmänt

MIN TEXT RADERAS AUTOMATISKT. KAN INTE SKRIVA.
BLIR   T O K I G   AV DETTA. SOM OM ÅNGESTEN INTE VORE NOG! TACKSÅJÄVLAMYCKETBLOGG.SE!!!! ÄLSKAR ER, OHJA. ;_;