follow my story, or leave it all behind.

btw sorry

Kategori: Allmänt

För all dålig update. Jag SKA bättra mig :) Startar imorgon ;) Tagga tävling på fredag!!

..

Kategori: Allmänt

Fram med sköldarna, mina små turtles för här kommer det ett finfint åsiktsinlägg till ER. Ni ska få er en tankeställare. Om hur fort vi dömer folk. Jag kan med något dåligt samvete att jag har dömt folk & kastat grus i ögonen på folk flera gånger. Jag är åtminstone ärlig, något vissa personer inte är när de står me lögnen upp i halsen och påstår att de " näää, jag har aldrig sagt nåt sånt om dig! Du är ju så snäll o söt o rar! ", nu ska jag kasta lite grus i ögonen på de som är oärliga. Jag har ovanor, ni har ovanor, alla får ilskutbrott nån gång i sina liv..det är fullständigt normalt och förståeligt. MEN något jag inte förstår är de som " pga ovana / ilskutbrott " KASTAR ur sig arga, onödiga meningar som sårar folk. Blir man sårad en gång så är man ärrad för livet. Min kropp är som en målarduk...trust me. Anyway, så är det verkligen NÖDVÄNDIGT att säga precis det du tänker på? Jaaa visst, Sverige är ett fritt land osv, men bara för det betyder de inte att du får gå runt och säga till en kille med rosa hår: "Fan vad gay". Han kan ta illa upp. Många människor uttrycker sig i stil, musik, mycket annat & sånt, JAG VET det. Men bara för att han ser " gay " ut, betyder det inte att han nödvändigtvis drar sig / blir attraherad av män. Han kanske är bisexuell? ;) Skämt åtsido....aja. Okej, nu kör vi ett exempel. Du går med en kompis på stan och ni snackar om i princip allt. Ni tystnar när en tjej med mohawk, svarta kängor & svartklädd och piercings går förbi er och din kompis viskar " fan va emo ". HUR vet du att hon är " emo "? Emo är en förkortning till emotionell & tillhör en musikgenre från ruta 1. Men tyvärr så vet vår generation att antingen är du emo eller så är du fjortis. & uppe på det så MÅSTE du skära dig för att vara emo, ha piercings, vara svartklädd och för att va fjortis MÅSTE du ha puder, 100 kg spackel osv. på dig. Jahaa? står jag just nu o tänker. Vad är det som har hänt med vår fina 95-00 generation? Döm inte boken efter utseendet eller baksidans text. Den kan vara så mycket intressantare än så. :) tack & hej!

I'm feeling so small

Kategori: Allmänt

Saknar Theo... Jag borde inte göra det, men jag gör det. Helvete också.. ska till stallet snart. Måste rida ut Macken. Snöoväer = bra väder? Njae...

Say something, I'm giving up on you

Kategori: Allmänt

Sitter och gråtsjunger till "Say Something" .... ska spela in den i helgen så får ni se... Hurra burra, hemska minnen.....Tror att mina grannar hör, hahaha. Shit... förlåt grannarna :D Hoppas ni njuter av musiken/oljudet.

Sitter på bussen nu med Charri

Kategori: Allmänt

Charisma (a.k.a Charri ;)) hänger med till stallet. TYVÄRR så var vår skoldag avblåst idag pga. nått hemskt som hade hänt inom lärarnas kretser typ. Vi elever får inte veta så mycket... vi är snart framme hos Macken och Charri ska rida ut på Jolie, världens finaste häst typ. Hon är SKIT fin. Mackens fru vettni ;) Vi ska hoppa terräng & rida lääääängeeee så hästarna är alldeles burriga, trötta & mysiga sen. De har varit ute sen 6 imorse i hagen o busat runt, så dom är lite möra nu med..ja, de får vi hoppas iaf. ^^ Min plan för nästa vecka är hetsig. och nästnästa vecka ska jag jobba med svenska teamet & svara på mejl och jobberbjudanden och gig så svetten rinner i pannan. Och rida också, och köra skolan & allt vid sidan om...Klarar jag det? Jag? Neeej, VI. Vi tillsammans, VI klarar det. VI är i de här tillsammans & vi ska GÖRA det. Svenska teamet, är ni redo? För det är VI. :D

Shiiiiet

Kategori: Allmänt

Kom hem för nån timme sen, vek upp Mac-datan & såg otroliga *** antal besökare. Say whuuuut? Lilla jag? SÅ många besökare? Puss på er, seriöst jag älskar er, Ni är fantastiska för det är ni som driver mig, inget annat. <3 Är sjukt taggad inför klubbtävlingen, vårt lag kommer sopa banan med resten. ^^ go, go, go!! Macken kändes pigg idag, mycket på bettet. Han ska få stå imorrn, riktigt hårt pass på onsdag så att han är mjuk till ridlektionen på torsdag och träning inför Ellen på fredag. Kör studion på lördag 17.00-20.30 & innan de så hoppar jag 70cm bana, bara för skojs skull. 28/3...90 cm...syns vi? :)

Gosh

Kategori: Allmänt

Är med min kusse (på mammas sida) nu. Hon heter Charisma, världens vackraste namn typ. Och på hennes mammas sida (håll i er nu!) så är hon kusin med nina nesbitt. Hur coolt är inte de? Och Charisma har en kusin på hennes pappas sida (hennes pappa heter Daniel, han är skitcool!!) och hon fyller år idag! :D var i stallet 6 imorse, red ut vid 7 på en härlig tur. Det börjar bli riktigt varmt & skönt! Hoppas verkligen att de inte kommer snö :( Jaja, nu sitter jag i bilen påväg med feta släkten, haha. Charisma har typ skitkul.. *not* Taggar tävlingen btw!!!

Hej mina babys

Kategori: Allmänt

Hey baby!! Hola amigo ;) eller nått, haha. Sitter just nu i bilen på väg hem från stallet med familjen. Vi syskon red ut & jag red 90 cm bana inför “ publik ”, alltså min familj för att vänja Macken lite mer vid ett riktigt tävlingsområde. Igår körde vi en massa markarbeten, uteritt & även där med övningar. Han känns grymt taggad, jag vill bara kasta mig ut i nästa års tävlingssäsong!! :D Men nu måste vi först köra detta år. This is going to be awesome! Btw så älskade jag studio-tiden i torsdag. Mycket hände där. Kan tyvärr inte säga mer än att jag har ett STORT uppdrag på G. I maj sker det, förhoppningsvis, något som gör att jag kan berätta om de. Ni kanske fått hintar. ;) vem vet? Kommer anyway jobba med en mycket nära vän till mig & min familj och de kommer bli grymt skönt att bara få vara sig själv, vi känner varandra riktigt riktigt bra så de inte blir så stelt. Hon, eller han, är en riktigt bra inspirationskälla! Kram på er, amigos & amigas :)

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Ska somna om snart. Ska vakna runt 9 egentligen, börjar 11.50 idag. Går till 14.30 idag, så det är inte alls lång dag idag. (: sen blir det direkt till stallet i en kvart typ & mocka, sen hem & duscha, byta kläder och äta nåt innan jag drar till studion. Är helt ledig från skolan & studion imorgon, så då kan jag sova ut till 8. :) Ska sen till stallet, mocka alla boxar & bara jobba, sen köra markarbete & övningar med Macken & avslutar med en härlig långtur i växlingar mellan skritt och trav. Godmorgon mina älskade små turtles, hopas eran dag kommer att bli lika awesome som min! <3 :)

”Bleach”

Kategori: Allmänt

Några låtrader från en låt som jag jobbar med för tillfället. ”Baby, you are drowning in bleach And you are pulling me in, into your kind of hell And I don't want to be this way, no And I don't want you to act this way, no Baby, you are drowning in bleach Please, don't pull me in” haha, jag vet: Jag SUGER på att skriva låtar. Är sämst, haha. ): * skäms * Luuulz. Kopierar du, så söker jag upp dig & petar hårt med glädje på dig med en pinne. Japp, det där var ett hot. ô-ó Ta mig seriöst. Hahaha, sämst humor har man också!!

Kik

Kategori: Allmänt

Min "fan-kik" är för alla de som e intresserade av att snacka med mig. Förlåt att jag kallar den "fan-kik", min kompis döpte den till de så nu går det automatiskt :o haha ne skojade bara. Skriv till omitgus om ni vill snacka. Har såklart även en privat men den lämnas inte ut. Har haft en liknande kik förut men var tvungen att ta bort den då den blev överfull av hat & kärlek. Ganska ironiskt..haha. Hoppas att just DU skriver till mig :) Vill gärna ha kontakt med er utanför bloggen. Det skulle vara sjukt kul!!

Följ världens bästa ...

Kategori: Allmänt

... vän! :) Han finns på instagram. @teddysphotos Anyway så gick skolan fine idag. Man blev nästan förvånad! Är skit trött, mest efter ridningen & allt. Usch fy. Ser verkligen fram emot en ledig dag i studion och att bara sitta och göra "my thing" än att flänga runt i skolan med falska personer runt en. I studion finns det bara riktiga, äkta personer med gött humör & världens bästa humor runt en & det är då man mår som bäst. Det finns inget som mäter sig med det! Trust me. Det skulle vara kul att få lite tips om affärer där man kan köpa gitarr tillbehör osv. Vill ha lite nytt inför min födelsedag i maj ^^

Trött som en … ko?

Kategori: Allmänt

Har precis ställt in min babe Macken i boxen igen. Slutade skolan strax efter 11 så jag tog 11.10-bussen från skolan till stallet. Tack & lov att det bara tar 5 minuter! Fixade snabbt honom & tog en härlig tur ute i paddocken innan jag gjorde basic övningar i dressyr tsm med en annan, grym ryttare :) vi kom riktigt bra överens, så tack för idag Elena!! Sedan byggde jag upp en 80cm bana & han seglade i princip över dom hindrena som om det var ingenting. Känner mig lagom taggad inför nästa veckas tävling :) 2 tävlingar på 2 veckor, inte illa! Imorgon ska jag dra till studion efter skolan. Macken går lektion imorgon, så torsdagar blir typ min “ stallfria ” dag. Ska iallafall spela lite & spela in sound osv. mest för att checka allt & sen ringa viktiga samtal. Till vem och vad får ni klura på! Ska dra hem, spela lite gitarr och vara med en av mina närmaste vänner o bara hänga.. Och såklart råplugga. Men nu ska jag, först, hjälpa till och ta in några hästar & mocka lite :) Vi hörs!

Råplugg & hård träning

Kategori: Allmänt

Yep. Det är de som står prio 1 på listan när jag kommer hem idag.

Tisdag (11/3-14): Dagens ridpass

Kategori: Allmänt

Kom hem från skolan 16.00, duschade och böt om till ridkläder. Åt något litet och tog 17.00-bussen till stallet. Var framme ungefär 17.30 och möttes av en lycklig Macken som fortfarande stod i hagen. Han var något lerig, så jag gick in i stallet och gjorde iordning spolspiltan och sedan mockade jag snabbt hans box, sedan fodrade jag. Jag tog sen in honom, spolade av honom och lät honom äta sin middag samtidigt som jag åt middagen som mamma skickade med mig. (Hon brukar göra så då jag ofta är hemma vid 20.00 eller 21.30 på kvällen och inte orkar laga mat xD duktig mamma, hahaha) Sedan ryktar jag av honom nogrannt och sadlar sen och tränsar. Är klar med allt detta vid 18.30 ungefär. Leder in i ridhus och låter honom skritta fram i ungefär tio minuter. Brukar oftast skritta fram honom i 20 minuter då musklerna vaknar och blodcirkulationen lever, men idag vart det kortare. Jag kortar tyglarna och skänklar fram i trav, kör serpentiner och gör mycket markarbete med honom. Han var lite seg idag, kanske trött eller nåt efter att ha stått i helgen. Kör en övning som min syster lärde mig på ridskolan. Red till vändpunkten i trav, saktade av, travade vid nästa bokstav, sakta av, trava, sakta av, trava, sakta av, trava, sakta av osvosvosv. För er som har mjuka / något sega hästar som behövs "startas upp", så som Macken behöver, kan pröva den här. :) Saktar av och låter honom ta de lugnt i fem minuter ungefär, klappar om och berömmer. Tar sen tyglarna igen och travar. Rider lätt till vändpunkten, sitter ner i sadeln fram till nästa bokstav, rider lätt efter det, sedan sitter ner, rider lätt, sitter ner, rider lätt, sitter ner, rider lätt. Släpper sen den övningen och kör lite basic-övningar i både skritt och trav, så som snett igenom, volt och volt tillbaka och rätt-upp. Rider sen på fyrkantsspåret i skritt och fattar sedan galopp från skritt och jobbar mycket med att han ska gå på tygeln rätt. Travar sedan av honom och fattar galopp en sista gång innan jag skrittar av honom på långa tyglar. Klappar och berömmer MYCKET. Han levererade perfekt trots att han var lite seg i början, min lilla älskling :') Låter honom skritta av i en kvart kanske och klockan är nån gång efter halv åtta när jag sitter av och leder ut honom ur ridhuset. Sadlar och tränsar av, borstar av och gör iordning hans kvällsmat med lite godis. Låter honom äta upp det och spolar fort av honom svetten och så i spolspiltan. Sedan ringer jag till stallägaren och ber henne lämna nyckeln under dörrmattan på ''klubbhuset'' som vi kallar de. Lånar duschen där och smörjer sedan hans träns och sadel. Åker hem med 20.50-bussen.. så nu sitter jag här, med macka och o'boy i handen i pyjamas med ont i kroppen & skriver detta. Ska snart ta sömnpiller, så...skriver godnatt nu & sätter punkt. :) Vi hörs imorrn, mina små söta turtles! Stay strong! :* <3

Gårdagens tur

Kategori: Allmänt

Red ut med mina folks igår. ^^ Då deras hästar fick stå i boxen igår, så fick de låna två connermara ponnys från ridskolan. Gissa om man kände sig stor, haha. Prism är en ung pigg valack som föddes på ridskolan & han fick Josse ta. Han var nästan för liten för henne så hon hände nästan inte med i hans slängiga trav. Och Marie fick rida på Gizmo, en svart söt liten sak, haha. Påminner mycket om Macken, fast i miniformat. Vi red inte så himla långt då gizmo och prism skulle gå lektion senare. Alla 3 hästarna njöt & de gjorde vi oxå. Jag drog ut och jogga när jag kom hem och ska råplugga imorgon kväll inför kemiprovet...shiiiit. Kommer absolut få F, de känner jag på mig i fingertopparna (ha ha). Är just nu lycklig, bara lycklig. Fastän jag har mina deprimerade stunder så vinner lyckan över allt. Det gör den alltid. Macken bidrar STORT till det, min familj, mina vänner o en grym psykolog. Hjärtat ut till er! Men i vilket fall som helst så var de bara fun fun fun att lånka runt lugnt på hästryggen i nästan 2 timmar. Idag jobbade jag mycket med macken. Hej träningsvärken :) Men imorgon ska jag råplugga, sen annonsera efter villig skötare (här på bloggen & på häst hemsida) till Macken. Kommer hoppa 70cm & 90cm imorgon på macken. Taggar upp honom inför tävlingen som går av stapeln den 28:nde.... Yey!

Måndagar suger getballe

Kategori: Allmänt

Vilken fin rubrik jag skaffade mig! ;) Haha, nej men allvarligt. Slutade 15.30 idag, tidigt, och drog hem, gjorde mellanmål och sen drog jag på mig ridkläder och lagade snabbt middag som jag hade med mig till stallet och tog 16.00-bussen till stallet. Var där en halvtimme senare & mötte tjejerna där. Vi fixade hästarna, red ut på volten och jobbade mycket balans och teknik innan vi tog ett par skutt på ridbanan. Macken gick väldigt bra för att vara veckans första ridpass :) han jobbade fint på hindret och fick massa beröm. Så nu ligger jag, med världens träningsvärk, i sängen.. Helt utslagen. Kom hem 19.30, drog ut & jogga i en timma, duschade och nu ska jag läsa ett kapitel i kemi-boken. Godnatt mina små turtles, jag älskar er alla! :*

Hejhej sötnosar!

Kategori: Allmänt

Kom precis ur duschen. Idag har det varit en ganska ... lugn dag. Helt okej enligt mig. :) Söndagar brukar vara helt fine. Oftast. Ska till studion på torsdag, de kommer bli awesome att bara vara där med det svenska “ teamet ” och köra lite låtar. Är glad över att bara vara i storstaden men jaja. ^^' Idag så vaknade jag runt 5, somnade extremt tidigt igår, så jag bestämde mig för att skynda mig till stallet. Sminkade mig, åt frukost, tog på mig kläder och tog bussen till stallet cirka 5.45. Var där typ 6.15 och fodrade frukost till Macken och 3 andra hästar. Hade de ganska lugnt fram till 7, då hästarna släpps ut så då var de bara att ta på Macken grimma och grimskaft och släppa ut honom med bästisarna Jolly, Trull och nån mer. Han hade de riktigt kul. Sen gick jag in och mockade alla 30 boxar... Kul? Njaaa.. De kommer bli träningsvärk imorgon. Sen smörjde jag alla träns och sadlar som jag kunde fram till 11.30. Åt lunch i cafeterian som hade öppet pga nåt event, och sen tog jag ut Macken från hagen, spolade av honom, borstade honom och tog på honom en jättefin, ny rosa grimma med vitt grimludd (han gillade det inte hahaha) och svart fleecetäcke. Sen promenerade jag honom ända fram till 14.00. Släppte sen ut honom i hagen igen. De går in 15.30, så de kanske var onödigt men ändå.: Åkte sen hem och fixade middag till hela familjen. Om jag har varit aktiv idag? OHJA. Men hejsan träningsvärk imorgon!! *happiface* Ska ut och rida långtur med vännerna imorgon.. Och ska sen ut och jogga. + har idrott imorgon i skolan. Det jobbigaste med att ha häst är att man alltid måste upp tidigt på morgonen men åh så värt det i slutet av dagen!! :D Och för er som undrar så är det stallvärdinnor och personal i privatstallet som tar ut och fodrar, smörjer träns & sadel osv. när ägaren inte hinner.

Livet leker :)

Kategori: Allmänt

Har fått professionell hjälp av min psykolog, polisanmält och brytit kontakten med Theo, startat min älskling Macken i Lätt C & haft fantastiska dagar med vänner och familjen. Nu kan man äntligen plocka upp gitarren igen, fira att det är flera dagar sen jag ens tänkte tanken på att skära mig och skriva låtar om LYCKA. Nu är jag överlycklig :) kom precis inom placering på hopptävlingen men so what? Ska starta i en klubbtävling på ridskolan jag gick på när jag var yngre, om 3 veckor, så nu räknar jag ner! Den 29 mars smäller de! :) Har låtit Macken stå i helgen. Tävlade honom i onsdags. Har ett schema nu över ridningen, och ska leta efter en lämplig tränare som vill lära oss mer i hoppning så vi kan leverera. Ska rida ut efter skolan imorgon med bästa väninnan Charisma & hennes kusin och deras storhästar. Macken kommer vara en plutt jämfört med dom ;) Nu känns de som om jag bara vill ta bussen till stallet & sjunga ut min glädje på hästryggen. Får dock vänta tills morgondagen. *iiiih :D*