follow my story, or leave it all behind.

Slutade nyss...

Kategori: Allmänt

wihooo. Är ledig från och med imorgon (som resten av sverige oxå är, hoppas jag?:)) till på måndag. Ska hem nu & ta ut macken och ridaaaaa.<3

Underbara älskling!

Kategori: Allmänt

Han var WONDERFUL idag. :-) Skrittade upp honom i ridhuset i typ 20 min, tog en låååång tur ända bort till sommarhagen vid min skola sen avslutade jag med 3 kryss i ridhuset. SÅ MYSIGT. Älskar denna häst såååå mycket. Han ska få en liten kompis i juni ;-) Min 16åriga halvsyster ska skaffa häst, fast de är mest jag som kommer tävla och ta hand om henne. Hon kommer till oss i juni, papper & allt är klara då. Red med mobilen i fickan och musik på högsta volym....kanske inte de bästa men jaja, roligt var de iaf. De slutade med att jag tappade bort hörlurarna i en skogsdunge & jag fick ha BMTH på högsta volym i fickan i mörkret. Mackan uppskattade det mycket. ;-) Vi brukar ofta lyssna på BMTH och Ed Sheeran och Calvin Harris i stallet när jag gör sysslor, mockar och övrigt & när vi rider i ridhuset. Musik gör allt MYCKET bättre. 10/9 2014 är ett stort datum. Och 7 maj oxå. :-D Ska krypa ner i sängen nu & kurra ihop mig. Upp 8 och rida!

Hoppsan ;-)

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit i studion ENDAST. Har en massa arbete...fy. Startskottet för gigen startar den 2 maj...ska på festival och köra lite i juli och eventuellt Gröna Lund. Måste spela in en till låt nu . blir nog klar om 20 minuter eller nåt, ska ta tåget i en timma och sen bussen i tio minuter... sen är jag hemma vid 18. Äta middag, duscha och dra till stallet 19. Rida Mackan LÅÅÅÅNG tur med avslutning med hinder på utebanan. Tagga!! :-) Nej, nu ska jag jöbba. ^^

"I'm fine" "don't lie to me"

Kategori: Allmänt

VILKEN DAG!!! Har idag varit .... Vet inte hur många dagar clean. Varit på galoppbanan med min babe Macken & har haft världens häftigaste samtal :D Har 3 möten inbokade i London, musikens stad, med 1 band som jag typ älskar & en artist och en manager. Så jävla coolt, jag tror att jag svimmar av glädje snart. Dessutom så har jag fixat så att en av mina bästa vänner ska få skypa med just det bandet som jag ska arbeta med ;) och hon ska få träffa dom nästa sommar. Haha, kan fortfarande se hennes glädje framför mig när jag berättade de för henne!! Min finaste kusin.<3 sänder även styrkekramar till vår familjs bekanta, de förlorade sin dotter i ett hemskt epilepsianfall... Hälsa änglarna, Kath <3 Du var så snäll, så fin & rolig! Ska krama om grabbarna i bandet extraaaa hårt för dig i december<3 ibland önskar man att vissa saker inte var sanna...ibland önskar man att livet inte var så orättvist...Just nu önskar jag att himlen hade fönster & besökstider. Kan du se mig från där du är nu, Kath?<3 Har skrivit en låt om Sydney, nu kan jag skriva en låt om dig, finaste ..

Btw

Kategori: Allmänt

så ska jag till galoppbanan vid skolan. Ska låna Fix Me ("trixy" som hon kallas) & rida jockey-style ;) De kommer nog gå finfint. Mst ändå träna balans and shit.

Woop woop

Kategori: Allmänt

Är så lycklig just nu för en väns framgång! Han är fan gryyym! Han släpper snart sitt 2:a album, & jag gissar att de kommer ut om 2v.. Woop woop, han är den grymmaste :) I just wanna dance 😉 har äntligen fått ” lov ”... Men ska spendera mestadelen av lovet i stallet och i studion. Ser fram emot september & december för då skall jag på möten i London som kan förändra mitt liv totalt! Come on darlin’, set me free Can you feel the rush? Byeeeee, ska iväg & jogga nu sen skall jag åka till stallet vid 17.00 ^_^ Kan livet bli bättre?

Ska rida pinocchio imorgon

Kategori: Allmänt

Rubriken säger de mesta. Ska först hem & rida macken, köra ett simpelt ridpass, städa HELA stallet, sen drar jag till skolan och rider Pinocchio ^^ Han är så fin, jag tror att jag blir kär. Sen tillbaka till mitt stall vid 18.00, äta nåt och duscha & smörja bett och träns. Tar sen 21.00-bussen hem, tar nån macka & sover sen när jag kommer hem vid 21.30... Shiiiit.^^ livet är JOBBIGT, inge snack om det! Kör studion och stallfri dag på lördag btw. Stallvärdinnorna fixar stallet och så, & en av dom ska få hoppa Macken..är något nervös över det då jag vet hur osäker han är runt nya personer som är på hans rygg. :/ Men de kommer nog gå superb!

Försök att älska din fotboll

Kategori: Allmänt

Ja. Försök att älska din fotboll. Inte för att dra någon “ jag är en crazy hästtjej som lever i stallet året om ” stämpel över mig nu MEN man kan inte älska en fotboll. Det lever inte, det har inga känslor & styrs helt av dig och dina fötter, din vilja är den ända som gäller. Åker den utanför mål — då är det ditt fel. Åker den in i mål — grattis, 1-2. Men du kan fortfarande inte älska en fotboll. Det är ett redskap som du använder för att vinna, att få den där kicken... I min lilla by där jag bor är fotboll, bandy & handboll de 3 största sporterna ever. Ishockey oxå. Sedan kommer väl gymmet och sådant. Sen ridning. Men säg mig, kan du älska din fotboll, din bandyboll, din handboll eller din puck? Du kan säkert, men den besvarar inte dina känslor. En häst gör det. Att rida är inte bara att kliva upp på en häst & trycka lite i sidorna på den så att den går framåt, ridning är en LAGSPORT. Lagsport mellan dig och hästen. Ni är ett lag, ett team och ska ni vinna så vinner båda två. Det är ingen barnlek att hantera ett 400-500kg tungt djur som har en egen vilja. Det är inte bara att, som man gör på fotbollen, att sparka på en boll, hoppas på att den kommer rätt in i målet och att den gör allt slit. Hästar är ett grymt häftigt djur om du frågar mig. De är så starka, har egen vilja & kan enkelt döda en människa genom sina hovar. Det kan inte en fotboll (om ingen olycka sker) & allt snack om att ” åh ridning är så jvla enkelt ” och allt sånt är bara B.U.L.L.S.H.I.T! Ni vet inte hur jävla svårt det är att faktiskt få en het häst att ta 3 steg fram för att sedan backa 10 steg och stegra, skena och dra iväg totalt. Ni vet inte hur det är att sitta upp på en främmande häst, med pirrande mage & att inte veta ngt om den hästen. Tro mig, jag har varit där med Macken och vår resa har inte varit enkel. Tänk er själva besvikelsen som uppstår när man blir utesluten från hopptävlingen...tänk er själva att sätta er på ett 500kg djur & det drar iväg med er. Jag tror inte ens att de killarna på gymmet har tillräckligt “ man ” i sig att hålla i sig i sadeln ;) Så, nu tar vi de igen: Alltså....Kan älska din fotboll?

Ridning 7 dagar i veckan = Träningsvärk

Kategori: Allmänt

Sen när jag går i gymnasiet i höst så kommer jag rida 3 gånger VARJE dag. 2 gånger på lektioner varje dag och sedan rider jag ut Macken. Shiiit. Men ska man komma ngnstans måste man ju satsa, ellerhur? ;) har en av mina närmaste vänner + min kusse som satsar på att föda upp travhästar så de går det programmet på samma gymnasium. Vi har 1 ridlektion tillsammans & det är dressyr. ^^ och typ kemi och hästhållning oxå.

every glance is killin' me.

Kategori: Allmänt

Har varit hos min kusin, festat som fan, varit i stallet o hängt med some friends of mine. ^^ Haft riktigt chill. Idag, efter skolan, åkte jag till stallet, åt, duschade och red Macken till gymnasiet jag ska börja på i höst & där lånade vi deras hoppanläggning och vi tog ett par 70cm hinder. De gick perfa, och han gick verkligen bra i varv! Han drog nästan i väg på långsidorna...i princip hela ''banan''...och jag fick såga lite. Annars gick de perfa. :D Fick sen rida en lektion på en av gymnasiets fina elevhästar, Pinocchio, en söt yvig B-ponny. Han är skiiiitluftig när man hoppar han ^^ Red honom ute ett tag, sen lämnade jag in honom till stallet^^ Ser verkligen fram emot att börja där i höst! Önskar verkligen att Pinocchio finns kvar då, han ska få stå hela sommaren då han brukar få fång (han brukar alltid vara med på ridläger men han är 17 år i år och han är ''för gammal'') och jag ser fram emot att träffa nya personer. Btw så har jag skypat med världens bästa engelska team & de svenska teamet as well. vi har planer inför sommaren 2015 & då ska vi verkligen slå på stort. :D I juli i år händer nått stort oxå ^^ och så har jag gig. Har avklarat 3st so far. Tack för dom som faktiskt kom hahaha. Det var typ 50-60st som kom men skitsamma. Nått är alltid bra. Fick bra konstruktiv kritik oxxå, de tog jag åt mig & nötar in det i huvvet varendaste gång innan jag går in i studion. Hur många av er läsare skall till Gotland i år? Vi kanske syns? :D

Kom hem från stallet

Kategori: Allmänt

MEN jag har inte ridit. :) var där med en av mina closest friends Wilma som red sin fina häst Mona, och min kusin red sin häst Kara. De båda hoppade och red ut (enformigt, JAG VET) & ridpasset avslutades genom en lååång avskrittning. De gick perfa båda 2 och nu skall jag ta bussen till min kusselusse.<3 skriver senare! Ska på feeeest.

Hej guys

Kategori: Allmänt

Förlåt för en hemsk update. Har inte uppdaterat alls! Hm.. Ber om ursäkt. Har ingen bättre anledning än: skolan & hästen kommer först. Och för er som är nyfikna på hur de gick på tävlingen..Vi kom 2:a!! :D en lila, fin rosett pryder nu Mackens boxdörr! Jättefin är den! Jag har gått i skolan, spenderat timmar o timmar o ytterligare timmar på hästryggen & nötat & nötat in markarbeten och övningar och en massa timmar i studion. I juli smäller det :) då släpper jag nåt stort här. På bloggen. Igår red jag ut, lugnt, i värmen på Macken med en kompis på hennes lilla B-ponny, hon är så söt, alldeles rund o go :') Idag har jag varit i studion, skolan, ridit och hoppade faktiskt lite. :) Macken ska stå på fredag MEN på lördag så ska jag köra iväg honom på en av skolorna som jag ska byta till o ska träna honom på deras ridanläggning =) Han ska stå där över vintern & på sommaren ska han gå på lösdrift :) men just nu står han där han står, 30 min bortifrån mig & nu när man ligger..o tänker.. På dom alla som inte har det jag och andra har.. Tänk så ibland, det e nyttigt... Skänker en stor, varm kram till alla som mår dåligt på ett eller annat sätt ❤️❤️ Allting löser sig, någon gång. Ni är inte ensamma i världen om att må just sådär..<3 puss på er.